• 哈儿啊,你知道什么是错什么是不错么? 2019-09-17
  • CAMEL骆驼品牌简介文章中国国家地理网 2019-09-15
  • 繁峙大力发展生态农业建设绿色家园 2019-09-06
  • 5G标准出炉!与4G有啥不一样? 或1秒内下载1G电影 2019-09-06
  • 端午节为什么又叫女儿节? 2019-09-03
  • 河南焦作市2018年面向国内外引进高层次急需紧缺人才公告 2019-08-29
  • 论坛小丑“真理论者”的这种垃圾帖子除了挨批,别的什么都没有!哈哈哈哈! 2019-08-29
  • 览海宾馆基本情况介绍 2019-08-17
  • 2017年中国互联网发展十大动向 2019-08-07
  • 强化政治建警 贴心服务群众(在习近平新时代中国特色社会主义思想指引下——新时代新作为新篇章) 2019-08-02
  • 中共中央直属机关党校 2019-07-31
  • 天古装饰茶园红星旗舰店盛大开业 2019-07-31
  • 乐平交警深夜出击 一小时擒五辆“鬼火” 2019-07-29
  • 人民日报70诞辰,并非像"古稀之年",更像是"朝气蓬勃""喷薄日出"! 2019-07-29
  • 哈萨克斯坦流行性脑膜炎致13死 中使馆提醒防范 2019-07-20

  • 北京赛车pk10基本走势图每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

    您所在的位置: 北京赛车pk10基本走势图 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

    站内搜索:

    小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
    composition/[kɔmpə'ziʃən]/ n. 作文, 创作, 组成 ...

    北京赛车pk10奇偶走势图:大学英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199701

    Section A
    Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
    Example:
    you will read:
    A)At the office
    B)In the waiting room
    C)At the airport
    D)In a restaurant
    From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening.This is most likely to have taken place at the office.Therefore,A)"At the office"is the best answer.You should choose [A] on the Answer sheet and mark it with a single line through the centre.
    Sample Answer [A][B][C][D]
    1.
    A) Look for a more expensive hotel.
    B) Try to find a quiet place.
    C) Go to another hotel by bus.
    D) Take a walk around the city.
    2.
    A) They're talking about nice children.
    B) The man has a house for sale.
    C) The woman lives in a nice house.
    D) The man has three children.
    3.
    A) In a hotel
    B) At a dinner table.
    C) In the street.
    D) At the man's house.
    4.
    A) Relatives.
    B) Roommates.
    C) Colleagues.
    D) Neighbours.
    5.
    A) 5:00
    B) 5:15
    C) 5:30
    D) 5:45
    6.
    A) He wants to have more sleep.
    B) Women need more sleep than men.
    C) His wife doesn't sleep well.
    D) he doesn't need as much sleep as his wife.
    7.
    A) A student.
    B) A reporter.
    C) A visitor.
    D) A lecturer.
    8.
    A) To the school.
    B) To a friend's house.
    C) To the post office.
    D) Home.
    9.
    A) He is afraid he won't be chosen for the trip.
    B) The boss has not decided where to go.
    C) Such a trip is necessary for the company.
    D) It's not certain whether the trip will take place.
    10.
    A) It was boring.
    B) It was entertaining.
    C) It was touching.
    D) It was encouraging.
    Section B
    Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D).Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
    Passage One
    Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
    11.
    A) He wanted to find a place to read his papers.
    B) He wanted to kill time before boarding the plane.
    C) He felt thirsty and wanted some coffee.
    D) He went there to meet his friends.
    12.
    A) Toys for children.
    B) Important documents.
    C) Food and coffee.
    D) Clothes and scientific papers.
    13.
    A) The woman took his case on purpose.
    B) All his papers had been stolen.
    C) He had taken the woman's case.
    D) The woman played a joke on him.
    Passage Two
    Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
    14.
    A) The liberation movement of British women.
    B) Rapid economic development in Britain.
    C) Changing attitudes to family life.
    D) Reasons for changes in family life in Britain.
    15.
    A) Because millions of men died in the war.
    B) Because women had proved their worth.
    C) Because women were more skillful than men.
    D) because factories preferred to employ women.
    16.
    A) The concept to "the family" as a social unit.
    B) The attitudes to birth control.
    C) The attitudes to religion.
    D) The ideas of authority and tradition.
    Passage Three
    Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
    17.
    A) Those who are themselves spoiled and self-centered.
    B) Those who expected to have several children but could only have one.
    C) Those who like to give expensive jewels to their children.
    D) Those who give birth to their only children when they are below 30.
    18.
    A) Because their parents want them to share the family burden.
    B) Because their parents are too strict with them in their education.
    C) Because they have nobody to play with.
    D) Because their parents want them to grow up as fast as possible.
    19.
    A) Two types of only children.
    B) Parents' responsibilities
    C) The necessity of family planning.
    D) The relationship between parents and children.
    20.
    A) They have no sisters or brothers.
    B) They are overprotected by their parents.
    C) Their parents expect too much of them.
    D) Their parents often punish them for minor faults.

    听力原文
    1.
    M: I don't think we can find a better hotel around here at this time.
    W: Let's walk a little further to see if there is another one. I just can't bear the traffic noise here.
    Q: What will the speakers most probably do?
    A) Look for a more expensive hotel.
    B) Go to another hotel by bus.
    C) Try to find a quiet place.
    D) Take a walk around the city.
    2.
    W: Hi! I'm calling about the three-bedroom house you advertised in yesterday's paper. It sounds really nice.
    M: It is--especially if you have children.
    Q: What do we learn from the conversation?
    A) They're talking about nice children.
    B) The man has a house for sale.
    C) The woman lives in a nice house.
    D)The man has three children.
    3.
    W: Dear, I feel hungry now. How about you?
    M: So do I. Let me call Room Service. Hello, Room Service? Please send a menu to 320 right away.
    Q: Where are the two speakers?
    A) In a hote.
    B) At a dinner table.
    C) In the street.
    D) At the man's house.
    4.
    M: I've just brought your ladder back. Thanks for lending it to me.Where shall I leave it?
    W: Just lean it against the wall there. Use the ladder again any time.
    Q: What's the probable relationship between these two speakers?
    A) Relatives.
    B) Roommates.
    C) Colleagues.
    D) Neighbours.
    5.
    M: What's the time for departure?
    W: 5:30. That only leaves us 15 minutes to go through the customs and check our baggage.
    Q: At what time did the conversation take place?
    A) 5:00
    B) 5:15
    C) 5:30
    D) 5:45
    6.
    W: Look here, darling. The paper says people tend to feel unwell if they sleep less than six hours a day.
    M: That may be true for you, but it certainly isn't true for me.
    Q: What can we conclude from the man's reply?
    A) He wants to have more sleep.
    B) His wife doesn't sleep well.
    C) Women need more sleep than men.
    D)He doesn't need as much sleep as his wife.
    7.
    M: Are there any more questions on this lecture? Yes, Mary.
    W: Dr.Baker, do you think an independent candidate could become president?
    Q: What most probably is Mary?
    A) A student.
    B) A reporter.
    C) A visitor.
    D) A lecturer.
    8.
    M: Can you stay for dinner?
    W: I'd love to , but I have to go and send some registered mail before picking up the children from school.
    Q: Where will the woman go first?
    A) To the school.
    B) To a friend's house.
    C) To the post office.
    D) Home.
    9.
    W: How many people has the boss chosen for the business trip to France?
    M: Well, as far as I know, whether there'll be such a trip is yet to be decided.
    Q: What does te man mean?
    A) He is afraid he won't be chosen for the trip.
    B) The boss has not decided where to go.
    C) Such a trip is necessary for the company.
    D) It's not certain whether the trip will take place.
    10.
    W: The speech the blind girl gave this evening was extremely moving.
    M: I think everyone felt the same.
    Q: How did the man feel about the girl's speech?
    A) It was boring.
    B) It was entertaining.
    C) It was touching.
    D) It was encouraging.
    Passage One
    I had to go to Amsterdam last week for a conference. I arrived at the airport in plenty of time and checked in, but I only had one small case so I decided to take it on the plane as hand luggage. As the flight was not due to board for 45 minutes, I went to a cafe, sat down,and ordered a cup of coffee.
    While I was sitting there drinking my coffee and reading the paper,I was vaguely aware of a woman and her child coming to sit at the next table. I did not pay much attention to them, though, and when my flight was called I reached for my case and left.
    An hour later, the plane was in the air and I decided to look at the conference programme to see what I wanted to attend. Imagine my horror when I opened the case and found that it was full of picture books and children's toys--and imagine what the woman must have thought about a case full of men's clothes and scientific papers!
    Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
    11. Why did the speaker go to a cafe?
    12. What was in the speaker's case?
    13. What did the speaker find out on board the plane?
    Passage Two
    There are many reasons why family life in Britain has changed so much in the last fifty years. The liberation of women in the early part of the twentieth century and the social and economic effects of World War II had a great impact on traditional family life. Women became essential to industry and the professions. During the war they had worked in factories and proved their worth, now, with the loss of millions of men, their services were indispensable to the nation.
    More recently, great advances in scientific knowledge, and particularly in medicine, have had enormous social consequences.Children and better cared for and are far healthier. Infant death rate is low. Above all, parents can now plan the size of their family if they wish through more effective means of birth control.
    Different attitudes to religion, authority and tradition generally have also greatly contributed to changes in family life. But these developments have affected all aspects of society. It is particularly interesting to note that the concept of "the family" as a social unit has survived all these challenges.
    Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
    14. What is this passage mainly about?
    15. Why did British women become indispensable to industry after World War II?
    16. What remained unchanged in spite of all the challenges in family life?
    Passage Three
    The key question for any only child is this: why were you an only child? It's a key question for at least two reasons. If your parents had wanted several children but could have you only, they are most likely to pour into you all the energy and attention that had been intended for several children. I call this the "special jewel" phenomenon. Only children who are special jewels often arrive when their parents are older--usually in their thirties. These special jewels can become very spoiled and self-centered.
    On the other hand, you may be an only child because your parents planned for only one and stuck to their plan. Your parents may give you a very strict and well-structured education to make you "a little adult". Many only children grow up feeling unhappy because they always had to be such "little adults".
    Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
    17. Who are likely to treat their only children as "special jewels"?
    18. Why do some only children become "little adults"?
    19. What does the passage mainly discuss?
    20. Why do some only children feel unhappy?
    参考答案
    Part I
    1.C 2.B 3.A 4.D 5.B
    6.D 7.A 8.C 9.D 10.C
    11.B 12.D 13.C 14.D 15.A
    16.A 17.B 18.D 19.A 20.C
    您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
    共有0人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有0篇未被采用! 查看明细>>
    如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
    CET4历年听力
    高瞻远瞩
    放眼全球
    推荐资源
    最新社区精华帖子更多>>
    • 走遍美国教学版
      走遍美国教学版
    • 哈利学前班[英语儿歌]
      哈利学前班[英语儿歌]
    • 海绵宝宝 英文版
      海绵宝宝 英文版
    • 风中的女王第1季
      风中的女王第1季
    经典学习方法更多>>

    听力排行

    试题

    视听

    歌曲

    电影

    03年12月六级听力04
    2005年6月六级听力11-20
    1999年1月四级听力18-20
    1996年6月六级听力11-14
    2003年12月四级听力08
    初中英语情景反应
    初中英语情景反应
    1999年1月四级听力03
    大学四级听力模拟五07
    2003年北京西城区中考听力15
    BBC News新闻 20111012
    VOA慢速 People in America - Edith Wharton, 1862-1937 She Wrote About the Young and Innocent in a Disho
    chapter2Unit13 _ T
    VOA慢速 Explorations - Events Set Around the World as Earth Day Turns 40 (2010-4-21)
    英语专业四级听写045
    Fruits
    美语听力与发音技巧 第24期(那些词重读呢)
    英语语法动画-连词短语
    VOA慢速 Development Report - Water Shortages Continue to Threaten the World's Growing Population 2010
    2nd Kings 列王纪下18
    Anya Shesternina -- Running Late
    Something's Got A Hold On Me
    Taylor Swift - Our Song
    落日之幻影【生命因你而动听】
    知行英语歌曲精讲:Some one like you-Sissel Kyrkjebo关于爱情的点点滴滴(听歌学英语 listen and Share)
    SISSEL -- Should It Matter
    轻松英语之旅听歌学英语Proud Of You 冯曦妤 挥着翅膀的女孩英文版
    Laura Pausini - Un'emergenza D'amore
    《用心良苦》英文版
    2010世界杯主题曲 Shakira - Waka Waka
    小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
    巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
    小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
    酷艾英语系列之光棍节
    看电影学英语系列之冒牌家庭
    海绵宝宝全集 第1集
    小马宝莉 第1集
    幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
    Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
    Hello Teddy洪恩幼儿英语1
    听力资料目录导航
    听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
    历年中考听力
    初中中考模拟
    历年高考听力
    高考听力模拟
    历年四级听力
    历年六级听力
    四级听力模拟
    小学  初中
    高中  四级
    六级  考研
    托福  GRE
    星火记忆单词
    用Mp3背单词
    刘毅词汇记忆
    情景英语口语
    4+1听力口语
    出国实用会话
    英语口语8000句
    新东方900句
    美语听力与发音
    ABC到流利口语
    口译考试
    剑桥考试
    中高考考试
    大学四六级考试
    研究生考试
    公共英语考试
    英语专业考试
    新概念 六人行
    赖世雄 许国璋
    走遍美国 越狱
    疯狂英语 沛沛
    语法讲座 动感
    大山英语 探索
    千万别学英语
    大学英语听力
    大学英语精读
    全新版 21世纪
    新视野 实用综
    大学体验 新编
    成人自考 step
    Listen this way
    广州版小学英语
    广州版初中英语
    剑桥少儿英语
    朗文3L看听学
    Goforit新目标
    高中英语课本
    进阶听说教程
    商务英语300句
    VOA商务英语
    商业英语视频
    中级商务英语
    初级剑桥证书
    新编剑桥英语
    剑桥英语精华版
    2007年VOA慢速
    VOA中级美语
    美国习惯用语
    VOA流行美语
    澳广播英语讲座
    在线大学课堂
    VOA视频节目
    宝宝ABC
    棒棒英语
    哈哈美语
    LittleFox儿歌
    英语儿童故事
    380英语小故事
    1035个英语单词
    ?
    免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
    Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

    微信扫一扫手机学英语 关闭
    微博扫一扫手机学英语 关闭
    北京赛车pk10基本走势图关闭
  • 哈儿啊,你知道什么是错什么是不错么? 2019-09-17
  • CAMEL骆驼品牌简介文章中国国家地理网 2019-09-15
  • 繁峙大力发展生态农业建设绿色家园 2019-09-06
  • 5G标准出炉!与4G有啥不一样? 或1秒内下载1G电影 2019-09-06
  • 端午节为什么又叫女儿节? 2019-09-03
  • 河南焦作市2018年面向国内外引进高层次急需紧缺人才公告 2019-08-29
  • 论坛小丑“真理论者”的这种垃圾帖子除了挨批,别的什么都没有!哈哈哈哈! 2019-08-29
  • 览海宾馆基本情况介绍 2019-08-17
  • 2017年中国互联网发展十大动向 2019-08-07
  • 强化政治建警 贴心服务群众(在习近平新时代中国特色社会主义思想指引下——新时代新作为新篇章) 2019-08-02
  • 中共中央直属机关党校 2019-07-31
  • 天古装饰茶园红星旗舰店盛大开业 2019-07-31
  • 乐平交警深夜出击 一小时擒五辆“鬼火” 2019-07-29
  • 人民日报70诞辰,并非像"古稀之年",更像是"朝气蓬勃""喷薄日出"! 2019-07-29
  • 哈萨克斯坦流行性脑膜炎致13死 中使馆提醒防范 2019-07-20
  • 吉林新快3遗漏 幸运农场开奖号码查询 英超联赛 快乐10分几点开奖 4399诈金花 11选5和值单双套利 2014网络赚钱 今天河南快赢481开奖结果 组六胆拖怎样算中奖 棒球投手动作分解 炸金花棋牌游戏平台 北京pk赛车六码技巧 看神算子全年资料 荷包下载 重庆百变王牌奖金 0.212132s