• 哈儿啊,你知道什么是错什么是不错么? 2019-09-17
  • CAMEL骆驼品牌简介文章中国国家地理网 2019-09-15
  • 繁峙大力发展生态农业建设绿色家园 2019-09-06
  • 5G标准出炉!与4G有啥不一样? 或1秒内下载1G电影 2019-09-06
  • 端午节为什么又叫女儿节? 2019-09-03
  • 河南焦作市2018年面向国内外引进高层次急需紧缺人才公告 2019-08-29
  • 论坛小丑“真理论者”的这种垃圾帖子除了挨批,别的什么都没有!哈哈哈哈! 2019-08-29
  • 览海宾馆基本情况介绍 2019-08-17
  • 2017年中国互联网发展十大动向 2019-08-07
  • 强化政治建警 贴心服务群众(在习近平新时代中国特色社会主义思想指引下——新时代新作为新篇章) 2019-08-02
  • 中共中央直属机关党校 2019-07-31
  • 天古装饰茶园红星旗舰店盛大开业 2019-07-31
  • 乐平交警深夜出击 一小时擒五辆“鬼火” 2019-07-29
  • 人民日报70诞辰,并非像"古稀之年",更像是"朝气蓬勃""喷薄日出"! 2019-07-29
  • 哈萨克斯坦流行性脑膜炎致13死 中使馆提醒防范 2019-07-20

  • 北京赛车pk10基本走势图每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

    您所在的位置: 北京赛车pk10基本走势图 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

    站内搜索:

    小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
    rose/[rəuz]/ n. 玫瑰, 蔷薇, 玫瑰色 a. 玫瑰色的, 玫瑰花的 v...

    北京赛车pk10亚军走势图:大学英语四级(CET4)历年听力t_cet4_200101

    1.
    A)Get some change from Jane.
    B)Go to look for a payphone.?
    C)Use the woman's phone.
    D)Pay for the phone call.?

    2.
    A)At an art gallery.
    B)In a department store.?
    C)At a bookstore.
    D)In a workshop.?

    3.
    A)She will help the man to catch up.?
    B)She is worried about the man's health.?
    C)She has bought the man an up?to?date map.?
    D)She's bought the man a pair of glasses today.?

    4.
    A)He is going to give a talk on fishing.
    B)He is eager to meet Susan's parents.?
    C)He has the same hobby as Susan's father.
    D)He thinks fishing is a good way to kill time.?

    5.
    A)He finds the presentation hard to follow.
    B)He speaks highly of the presentation.?
    C)He considers the presentation very dull.
    D)He thinks Professor White has chosen an interesting topic.

    6.
    A)A bookshelf.
    B)A typewriter.?
    C)Some stocks.
    D)High quality paper.?

    7.
    A)They set off early.
    B)They wait for a fine day.?
    C)They go sightseeing.
    D)They go to the seaside.?

    8.
    A)He liked to show off in class.?
    B)He was the first person she met at school.?
    C)He had a funny face.?
    D)He was late for school on the first day.?

    9.
    A)Her car can stand any crash.
    B)Her car is kept in good condition.?
    C)Her car is not as good as his.
    D)Her car is maintained as well as his.?

    10.
    A)She is too busy to go.
    B)She's willing to go swimming.?
    C)She doesn't want to wait long.
    D)She enjoys the wonderful weather.

    Section B?
    Directions:In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C), and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

    Passage One
    Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

    11.
    A)He was a tax collector.
    B)He was a government official.?
    C)He was once a friend of the ruler.
    D)He was once a shcool teacher in India.

    12.
    A)To reward outstanding tax collectors.?
    B)To declare new ways of collecting tax.?
    C)To collect money from the persons invited.
    D)To entertain those who had made great contributions to the government.

    13.
    A)They were excused from paying income tax.?
    B)They were given some silver and gold coins by the ruler.?
    C)They tried to collect more money than the ruler asked for.?
    D)They enjoyed being invited to dinner at the ruler's palace.?

    Passage Two?
    Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.?

    14.
    A)They liked travelling.
    B)The reasons are unknown.?
    C)They were driven out of their homes.
    D)They wanted to find a better place to live in.

    15.
    A)They are unfriendly to Gypsies.
    B)They admire the musical talent of the Gypsies.?
    C)They are envious of Gypsies.
    D)They try to put up with Gypsies.?

    16.
    A)They are now taught in their own language.
    B)They are now allowed to attend local schools.?
    C)Special schools have been set up for them.
    D)Permanent homes have been built for them.

    Passage Three?
    Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.?

    17.
    A)The causes are familiar.
    B)The causes are not well understood.?
    C)The causes are obvious.
    D)The causes are very complicated.

    18.
    A)Improved highway design.
    B)Better public transportation.?
    C)Regular driver training.
    D)Stricter traffic regulations.?

    19.
    A)Highway crime.
    B)Drivers' errors.
    C)Poor traffic control.
    D)Confusing road signs.?

    20.
    A)Increasing people's awareness of traffic problems.?
    B)Enhancing drivers' sense of responsibility.?
    C)Building more highways.?
    D)Designing better cars.?



    2001年1月大学英语四级考试试卷 参考答案及详细解答

    Part I Listening comprehension
    1.C 2.A 3.A 4.C 5.B 6.D 7.A 8.D 9.B 10.B?
    11.D 12.C 13.C 14.B 15.A 16.C 17.D 18.A 19.B 20.D




    2001年1月大学英语四级考试试卷 录音文字材料

    Part Ⅰ Listening Comprehension
    Section A

    1.M:Hi,Jane,do you have some changes?I have to make a call on the payphone.?
    W:Payphone?Why not use my mobile?phone?Here you are.?
    Q:What will the man most probably do??

    2.M:Can you tell me the title of this oil painting??
    W:Sorry,I don't know for sure,but I guess it is an early 18 century work.Let me look it up in the catalog.?
    Q:Where does this conversation most probably take place??

    3.M:I am worried about those classes I missed when I was sick.?
    W:I will try to bring you up today on what we've done.?
    Q:What does the woman mean??

    4.W:Hey Dan.I hear you're meeting Susan's parents for the first time.?
    M:Yeah,next weekend.Fortunately,her father loves to fish,so we will have so mething to talk about.?
    Q:What can be infered about Dan??

    5.W:Professor White's presentation seemed to go on forever.I was barely able to stay awake.?
    M:How could you sleep through it?It is one of the best that I have ever heard on this topic.?
    Q:What does the man think of Professor White's presentation?
    ?

    6.W:I am looking for quality paper to type my essay.I don't see any on the shelf.?
    M:I saw some in the stockroom this morning.I will go and check.?
    Q:What does the woman want to buy??

    7.M:It seems that we'll have another fine day tomorrow.Let's go to the seaside.?
    W:O.K.But we'll have to leave very early,or else we'll get caught in the traffic.?
    Q:What does the woman suggest??

    8.M:Do you know James?He is in your class.?
    W:Certainly.In fact he was the first person I got to know in my class.I still remember the look on his face when he showed up late on the first day of school.?
    Q:Why did the woman remember James so well??

    9.W:The man at the garage thinks that I take good care of my car.?
    M:So do I. I can't see any scratches on the outside,and the inside is clean ,too.?
    Q:What does the man think of the woman's car??

    10.M:Wonderful day,isn't it? Want to join me for a swim??
    W:If you don't mind waiting while I get prepared.?
    Q:What does the woman mean??

    Section B?
    Passage One?
    A friend of mine told me that when he was a young man,he went to work as a teacher in one of the states of India.One day,he received an invitation to dinner at the ruler's palace.Very pleased,he went to tell his colleagues.They laughed, and told him the meaning of the invitation.They had all been invited,and each person who was invited had to bring with him a certain number of silver and gold coins.The number of coins varied according to the person's position in the service of the government.My friend's income was not high,so he did not have much to pay.Each person bowed before the ruler,his gold went onto one hip,his silver went onto another hip.And in this way he paid his income tax for the year.This was a simple way of collecting income tax.The tax on property was also collected simply.The ruler gave a man the power to collect a tax from each owner of land or property in a certain area,if this man promised to pay the ruler a certain amount of money.Of course,the tax collector managed to collect more money than he paid to the ruler.The difference between the sum of money he collected and the sum of money he gave to the ruler was his profit.
    11.What do we know about the speaker's friend??
    12.What was the real purpose of the ruler's invitation??
    13.What does the passage say about the tax collectors??

    Passage Two?
    Around the year 1000 A.D,some people from northwest India began to travel westward.Nobody knows why.After leaving their homes,they did not settle down again,but spent their lives moving from one place to another,their later generations are called the Romany people,or Gypsies.There're Gypsies all over the world,and many of them are still travelling with no fix homes.There are about 8,000,000 of them,including 3,000,000 in eastern Europe.Gypsies sometimes have a hard time in the countries where they travel,because they are different,people may be afraid of them,look down on them, or think that they are criminals. The Nazies treated the Gypsies cruelly,like the Jews,and nobody knows how many of them died in Hitler
    's deathcamps.Gypsies have their own language Romany.They liked music and dancing.And they often work in fairs and travelling shows.Travelling is very importantto them,and many Gypsies are unhappy if they have to stay in one place.Becauseof this,it is difficult for Gypsy children to go to school,and Gypsies are often unable to read and write.In some places,the education authorities tried to arrange special travelling schools for Gypsy children,so that they can get the same education as other children.
    14.Why did the ancestors of Gypsies leave their home??
    15.What is the attitude of some people toward Gypsies??
    16.What measure has been taken to help Gypsy children??

    Passage Three
    As the car industry develops,traffic accidents have become as familiar as the common code.Yet,their cause and control remain a serious problem that is difficult to solve.Experts have long recognized that this discouraging problem has multiple causes.At the very least,it is a problem that involves three factors:the driver,the vehicle,and the roadway.If all drivers exercise good judgement at all times,there would be few accidents.But that is rather like saying that if all people were honest,there would be no crime.Improved design has helped make highways much safer.But the type of accidents continued to rise because of human failure and an enormous increase in the numbers of automobiles on the road.Attention is now turning increasingly to the third factor of the accident,the car itself.Sincep eople assume that the accidents are bound to occur,they want to know how cars can be built better to protect the drivers.?
    17.What does the speaker think of the causes of automobile accidents??
    18.What measure has been taken to reduce car accidents??
    19.What remains an important factor for the rising number of road accidents??
    20.What is the focus of people's attentions today according to the passage?
    您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
    共有1人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有1篇未被采用! 查看明细>>
    如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
    CET4历年听力
    高瞻远瞩
    放眼全球
    推荐资源
    最新社区精华帖子更多>>
    • 走遍美国教学版
      走遍美国教学版
    • 哈利学前班[英语儿歌]
      哈利学前班[英语儿歌]
    • 海绵宝宝 英文版
      海绵宝宝 英文版
    • 风中的女王第1季
      风中的女王第1季
    经典学习方法更多>>

    听力排行

    试题

    视听

    歌曲

    电影

    03年12月六级听力04
    2005年6月六级听力11-20
    1999年1月四级听力18-20
    1996年6月六级听力11-14
    2003年12月四级听力08
    初中英语情景反应
    初中英语情景反应
    1999年1月四级听力03
    大学四级听力模拟五07
    2003年北京西城区中考听力15
    BBC News新闻 20111012
    VOA慢速 People in America - Edith Wharton, 1862-1937 She Wrote About the Young and Innocent in a Disho
    chapter2Unit13 _ T
    VOA慢速 Explorations - Events Set Around the World as Earth Day Turns 40 (2010-4-21)
    英语专业四级听写045
    Fruits
    美语听力与发音技巧 第24期(那些词重读呢)
    英语语法动画-连词短语
    VOA慢速 Development Report - Water Shortages Continue to Threaten the World's Growing Population 2010
    2nd Kings 列王纪下18
    Anya Shesternina -- Running Late
    Something's Got A Hold On Me
    Taylor Swift - Our Song
    落日之幻影【生命因你而动听】
    知行英语歌曲精讲:Some one like you-Sissel Kyrkjebo关于爱情的点点滴滴(听歌学英语 listen and Share)
    SISSEL -- Should It Matter
    轻松英语之旅听歌学英语Proud Of You 冯曦妤 挥着翅膀的女孩英文版
    Laura Pausini - Un'emergenza D'amore
    《用心良苦》英文版
    2010世界杯主题曲 Shakira - Waka Waka
    小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
    巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
    小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
    酷艾英语系列之光棍节
    看电影学英语系列之冒牌家庭
    海绵宝宝全集 第1集
    小马宝莉 第1集
    幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
    Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
    Hello Teddy洪恩幼儿英语1
    听力资料目录导航
    听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
    历年中考听力
    初中中考模拟
    历年高考听力
    高考听力模拟
    历年四级听力
    历年六级听力
    四级听力模拟
    小学  初中
    高中  四级
    六级  考研
    托福  GRE
    星火记忆单词
    用Mp3背单词
    刘毅词汇记忆
    情景英语口语
    4+1听力口语
    出国实用会话
    英语口语8000句
    新东方900句
    美语听力与发音
    ABC到流利口语
    口译考试
    剑桥考试
    中高考考试
    大学四六级考试
    研究生考试
    公共英语考试
    英语专业考试
    新概念 六人行
    赖世雄 许国璋
    走遍美国 越狱
    疯狂英语 沛沛
    语法讲座 动感
    大山英语 探索
    千万别学英语
    大学英语听力
    大学英语精读
    全新版 21世纪
    新视野 实用综
    大学体验 新编
    成人自考 step
    Listen this way
    广州版小学英语
    广州版初中英语
    剑桥少儿英语
    朗文3L看听学
    Goforit新目标
    高中英语课本
    进阶听说教程
    商务英语300句
    VOA商务英语
    商业英语视频
    中级商务英语
    初级剑桥证书
    新编剑桥英语
    剑桥英语精华版
    2007年VOA慢速
    VOA中级美语
    美国习惯用语
    VOA流行美语
    澳广播英语讲座
    在线大学课堂
    VOA视频节目
    宝宝ABC
    棒棒英语
    哈哈美语
    LittleFox儿歌
    英语儿童故事
    380英语小故事
    1035个英语单词
    ?
    免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
    Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

    微信扫一扫手机学英语 关闭
    微博扫一扫手机学英语 关闭
    北京赛车pk10基本走势图关闭
  • 哈儿啊,你知道什么是错什么是不错么? 2019-09-17
  • CAMEL骆驼品牌简介文章中国国家地理网 2019-09-15
  • 繁峙大力发展生态农业建设绿色家园 2019-09-06
  • 5G标准出炉!与4G有啥不一样? 或1秒内下载1G电影 2019-09-06
  • 端午节为什么又叫女儿节? 2019-09-03
  • 河南焦作市2018年面向国内外引进高层次急需紧缺人才公告 2019-08-29
  • 论坛小丑“真理论者”的这种垃圾帖子除了挨批,别的什么都没有!哈哈哈哈! 2019-08-29
  • 览海宾馆基本情况介绍 2019-08-17
  • 2017年中国互联网发展十大动向 2019-08-07
  • 强化政治建警 贴心服务群众(在习近平新时代中国特色社会主义思想指引下——新时代新作为新篇章) 2019-08-02
  • 中共中央直属机关党校 2019-07-31
  • 天古装饰茶园红星旗舰店盛大开业 2019-07-31
  • 乐平交警深夜出击 一小时擒五辆“鬼火” 2019-07-29
  • 人民日报70诞辰,并非像"古稀之年",更像是"朝气蓬勃""喷薄日出"! 2019-07-29
  • 哈萨克斯坦流行性脑膜炎致13死 中使馆提醒防范 2019-07-20
  • 福建11选5走势图势图 连续功击单双中特网 福彩3d预测 辽宁体彩排列三走势图 秒速时时彩是由他控制的吗 mg电子摆脱大奖视频 英超波霸足球宝贝视频长时间 云南快乐十分破解器 七乐彩中奖规则图表 七星彩开奖号码结果 电子游艺什么范围 中国竞彩足彩网首页 进球网 湖南幸运赛车历史结果 青海快三开奖结果直播 0.204118s