• 哈儿啊,你知道什么是错什么是不错么? 2019-09-17
  • CAMEL骆驼品牌简介文章中国国家地理网 2019-09-15
  • 繁峙大力发展生态农业建设绿色家园 2019-09-06
  • 5G标准出炉!与4G有啥不一样? 或1秒内下载1G电影 2019-09-06
  • 端午节为什么又叫女儿节? 2019-09-03
  • 河南焦作市2018年面向国内外引进高层次急需紧缺人才公告 2019-08-29
  • 论坛小丑“真理论者”的这种垃圾帖子除了挨批,别的什么都没有!哈哈哈哈! 2019-08-29
  • 览海宾馆基本情况介绍 2019-08-17
  • 2017年中国互联网发展十大动向 2019-08-07
  • 强化政治建警 贴心服务群众(在习近平新时代中国特色社会主义思想指引下——新时代新作为新篇章) 2019-08-02
  • 中共中央直属机关党校 2019-07-31
  • 天古装饰茶园红星旗舰店盛大开业 2019-07-31
  • 乐平交警深夜出击 一小时擒五辆“鬼火” 2019-07-29
  • 人民日报70诞辰,并非像"古稀之年",更像是"朝气蓬勃""喷薄日出"! 2019-07-29
  • 哈萨克斯坦流行性脑膜炎致13死 中使馆提醒防范 2019-07-20

  • 北京赛车pk10基本走势图每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

    您所在的位置: 北京赛车pk10基本走势图 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

    站内搜索:

    小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
    nonviolent/[nƆn'vaɪələnt]/ a. 非暴力的...

    北京赛车pk10基本走势图:大学英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199301

    Section A
    Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
    Example:
    you will read:
    A)At the office
    B)In the waiting room
    C)At the airport
    D)In a restaurant
    From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening.This is most likely to have taken place at the office.Therefore,A)"At the office"is the best answer.You should choose [A] on the Answer sheet and mark it with a single line through the centre.
    Sample Answer [A][B][C][D]
    1.
    A) Go over the list.
    B) Do some shopping.
    C) List everything her friend needs.
    D) Go for an outing.
    2.
    A) The man did most of the talking.
    B) The man and the woman robbed the bank.
    C) The woman was wearing a black sweater.
    D) The man and the woman had dark hair.
    3.
    A) The traffic.
    B) The weather.
    C) Their health.
    D) Their time-table.
    4.
    A) John missed a test.
    B) John has kept his job.
    C) John has stolen a car.
    D) John was called a thief.
    5.
    A) To buy Frank a new car.
    B) To drive Frank's car.
    C) To help Frank sell his car.
    D) To help Frank repair his car.
    6.
    A) English.
    B) English and Education.
    C) Education.
    D) Neither English nor Education.
    7.
    A) As big as she expected.
    B) Much bigger than she expected.
    C) Not as big as she expected.
    D) So small that she is not satisfied.
    8.
    A) The rent is too high.
    B) He can't afford the high taxis.
    C) He doesn't want to live in the suburbs.
    D) It's too far away from his office.
    9.
    A) No. He has to finish his homework.
    B) No. He doesn't like going to the club.
    C) Yes. He'll go after he finishes his homework.
    D) Yes. He'll write his paper after he returns.
    10.
    A) Because Maria doesn't like football.
    B) Because Maria fell ill.
    C) Because he didn't have the time.
    D) Because he can't stand football.
    Section B
    Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
    Passage One
    Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard
    11.
    A) His friend bought them for him.
    B) He bought them himself.
    C) He booked them quite a while ago.
    D) He got them free of charge.
    12.
    A) Her husband was taking her out to the theater.
    B) Her husband had got her a job in his office.
    C) Her husband was going to buy her some nice gifts.
    D) Her husband had found his lost money.
    13.
    A) He had lost the tickets for the theater.
    B) He had lost his briefcase.
    C) He had left his briefcase at home.
    D) He had left the tickets in the office.
    Passage Two
    Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
    14.
    A) Lack of electricity.
    B) Shortage of books.
    C) Lack of clean water.
    D) Shortage of experts.
    15.
    A) A system which trains doctors.
    B) A group of experts who can provide professional advice.
    C) A computer program which can provide professional advice.
    D) A system which trains computer experts.
    16.
    A) It is not easy to see the shortage of experts in the villages.
    B) Many doctors and engineers are sent to villages to make up for the shortage of experts.
    C) Expert medical systems are widely used in developing countries.
    D) Expert systems are owned by wealthy farmers and businessmen.
    Passage Three
    Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
    17.
    A) To learn Spanish.
    B) To tour the city.
    C) To see the ancient art.
    D) To visit friends.
    18.
    A) By taxi.
    B) By bus.
    C) By subway.
    D) By foot.
    19.
    A) He got lost.
    B) A taxi was faster.
    C) He lost his map.
    D) The policeman advised him to.
    20.
    A) He was greatly disappointed.
    B) He was pleased to get there finally.
    C) He was pleased with his knowledge of Spanish.
    D) He was at a loss about what to do.

    听力原文:
    Section A
    1.
    W: Mike, before I go out, could you go over the shopping list and if there's anything else you need?
    M: Yes, that's about everything. Now you're sure you don't mind going?
    Q: What is the woman probably going to do?
    2.
    M: Could you describe the two people who robbed the bank?
    W: Well, the man was tall with dark hair and he was wearing a black sweater. The main thing that I remembered about the woman was that she did most of the talking.
    Q: What do you learn from this conversation?
    3.
    M: It's a perfect day for staying inside.
    W: This rain hasn't let up for 2 weeks. I'm going crazy.
    Q: What are they talking about?
    4.
    W: John's been dismissed for stealing.
    M: There must be some mistake.
    Q: What can be concluded from the conversation?
    5.
    W: What are you going to do this afternoon?
    M: I told Frank I'd help him work on his car.
    Q: What did the man plant to do?
    6.
    M: What did you major in besides English?
    W: I majored in education, too.
    Q: What did the woman major in?
    7.
    M: I don't remember it being this small. I had the impression that the room was a lot bigger.
    W: So did I. But it'll be Ok once we get the furniture in.
    Q: How does the woman feel about the room?
    8.
    M: I would like to move to the suburbs, but I don't have enough money to pay the high taxis.
    W: I wish you could. It's nice to live there.
    Q: Why isn't the man moving to the suburbs?
    9.
    W: Jack, would you like to go to the club with us tomorrow night?
    M: I wish I could, but I have to work on my term paper.
    Q: Is Jack going to the club?
    10.
    W: Did you watch the game yesterday?
    M: I wanted to do, but Marie was watching a movie on Channel 5, so I watched it with her. You know Marie, she can't stand football.
    Q: Why didn't the man watch the game?
    Section B
    Passage One
    Fred telephoned his wife. "I've managed to get free tickets for the theatre tonight." he told her. "Meet me at the office. We'll have something to eat and then go on to the theatre." Fred's wife was delighted. It was quite a while since they had been to the theatre which she liked very much. She met her husband as they had arranged. They had dinner and got to the theatre in good time. At the entrance, Fred took out his wallet to get the tickets. "It's very strange." he said, "They aren't here." "try your pockets." suggested his wife. But the tickets weren't there either. Then Fred looked very upset. "What's the matter?" asked his wife. "Well," Fred explained, "I remember what I did with the tickets. I put them in my briefcase. But because I wasn't coming home. I left it in the office."
    Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
    11. How did Fred get the tickets for the theatre?
    12. Why was Fred's wife delighted?
    13. Why was Fred upset after he and his wife got to the theatre?
    Passage Two
    Villages in developing countries often lack many things. Books, clean water, electricity. These shortages are easy to see. But a different kind of shortage is not easy to see. That is a shortage of experts. Many villages have no doctors, engineers or scientists. They have no one who knows how to treat unusual medical problems or design a new expert system. There's a way to ease these problems. They can do it with computers. In the past few years, computer scientists around the world have developed what they call expert systems. An expert system is a special kind of computer program. In some situations, it can take the place of a human expert. For example, an expert in medical system can help care for a sick person. A question appears on the computer screen, "Is the person hot?" You tell the computer either yes or no. The computer asks other questions. "Has the person lost any blood?" "Can the person move normally?" You answer. The computer continues to ask questions until it has enough information to make a decision. Then it tells what medicine or other treatment is needed. In this way the expert system takes the place of a doctor. Another kind of expert system takes the place of an engineer. It measures the flow of water in a river. It tells if a dam can be built on the river. It also tells how much electricity can be produced. Still other kinds of expert systems help solve problems for farmers and owners of small businesses.
    Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
    14. What does the speaker want to draw the listener's attention to when he mentions the villages in developing countries?
    15. What is an expert system?
    16. Which of the following statements is true?
    Passage Three
    Last summer I visited Mexico City to see the ancient art in the museums there. I was surprised at how well I managed to get around even though I don't speak a word of Spanish. You just have to be able to make the right decision in a talk situation. The manager of my hotel gave me a map of the city and told me that the best way to get to the museum was by subway. I didn't know where the nearest subway was. But I was sure I would find it if I walked a little. After an hour I was still walking. I was completely lost. Just then a policeman came over and showed me the nearest station. I looked at the subway map and wall and didn't know which line to take. In fact I wasn't shown which station I was in. Most people would give up in that situation but not me. After I thought it over, I knew exactly what to do. I went upstairs and took a taxi.
    Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
    17. Why did the speaker go to Mexico City?
    18. What was the best way to the museum according to the hotel manager?
    19. Why did the speaker take a taxi?
    20. How did the speaker feel about his trip to the museum?
    参考答案
    Part I
    1.C 2.A 3.D 4.C 5.C
    6.A 7.A 8.D 9.A 10.D
    11.D 12.C 13.A 14.A 15.B
    16.C 17.C 18.B 19.B 20.D
    您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
    共有0人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有0篇未被采用! 查看明细>>
    如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
    CET4历年听力
    高瞻远瞩
    放眼全球
    推荐资源
    最新社区精华帖子更多>>
    • 走遍美国教学版
      走遍美国教学版
    • 哈利学前班[英语儿歌]
      哈利学前班[英语儿歌]
    • 海绵宝宝 英文版
      海绵宝宝 英文版
    • 风中的女王第1季
      风中的女王第1季
    经典学习方法更多>>

    听力排行

    试题

    视听

    歌曲

    电影

    03年12月六级听力04
    2005年6月六级听力11-20
    1999年1月四级听力18-20
    1996年6月六级听力11-14
    2003年12月四级听力08
    初中英语情景反应
    初中英语情景反应
    1999年1月四级听力03
    大学四级听力模拟五07
    2003年北京西城区中考听力15
    BBC News新闻 20111012
    VOA慢速 People in America - Edith Wharton, 1862-1937 She Wrote About the Young and Innocent in a Disho
    chapter2Unit13 _ T
    VOA慢速 Explorations - Events Set Around the World as Earth Day Turns 40 (2010-4-21)
    英语专业四级听写045
    Fruits
    美语听力与发音技巧 第24期(那些词重读呢)
    英语语法动画-连词短语
    VOA慢速 Development Report - Water Shortages Continue to Threaten the World's Growing Population 2010
    2nd Kings 列王纪下18
    Anya Shesternina -- Running Late
    Something's Got A Hold On Me
    Taylor Swift - Our Song
    落日之幻影【生命因你而动听】
    知行英语歌曲精讲:Some one like you-Sissel Kyrkjebo关于爱情的点点滴滴(听歌学英语 listen and Share)
    SISSEL -- Should It Matter
    轻松英语之旅听歌学英语Proud Of You 冯曦妤 挥着翅膀的女孩英文版
    Laura Pausini - Un'emergenza D'amore
    《用心良苦》英文版
    2010世界杯主题曲 Shakira - Waka Waka
    小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
    巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
    小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
    酷艾英语系列之光棍节
    看电影学英语系列之冒牌家庭
    海绵宝宝全集 第1集
    小马宝莉 第1集
    幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
    Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
    Hello Teddy洪恩幼儿英语1
    听力资料目录导航
    听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
    历年中考听力
    初中中考模拟
    历年高考听力
    高考听力模拟
    历年四级听力
    历年六级听力
    四级听力模拟
    小学  初中
    高中  四级
    六级  考研
    托福  GRE
    星火记忆单词
    用Mp3背单词
    刘毅词汇记忆
    情景英语口语
    4+1听力口语
    出国实用会话
    英语口语8000句
    新东方900句
    美语听力与发音
    ABC到流利口语
    口译考试
    剑桥考试
    中高考考试
    大学四六级考试
    研究生考试
    公共英语考试
    英语专业考试
    新概念 六人行
    赖世雄 许国璋
    走遍美国 越狱
    疯狂英语 沛沛
    语法讲座 动感
    大山英语 探索
    千万别学英语
    大学英语听力
    大学英语精读
    全新版 21世纪
    新视野 实用综
    大学体验 新编
    成人自考 step
    Listen this way
    广州版小学英语
    广州版初中英语
    剑桥少儿英语
    朗文3L看听学
    Goforit新目标
    高中英语课本
    进阶听说教程
    商务英语300句
    VOA商务英语
    商业英语视频
    中级商务英语
    初级剑桥证书
    新编剑桥英语
    剑桥英语精华版
    2007年VOA慢速
    VOA中级美语
    美国习惯用语
    VOA流行美语
    澳广播英语讲座
    在线大学课堂
    VOA视频节目
    宝宝ABC
    棒棒英语
    哈哈美语
    LittleFox儿歌
    英语儿童故事
    380英语小故事
    1035个英语单词
    ?
    免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
    Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

    微信扫一扫手机学英语 关闭
    微博扫一扫手机学英语 关闭
    北京赛车pk10基本走势图关闭
  • 哈儿啊,你知道什么是错什么是不错么? 2019-09-17
  • CAMEL骆驼品牌简介文章中国国家地理网 2019-09-15
  • 繁峙大力发展生态农业建设绿色家园 2019-09-06
  • 5G标准出炉!与4G有啥不一样? 或1秒内下载1G电影 2019-09-06
  • 端午节为什么又叫女儿节? 2019-09-03
  • 河南焦作市2018年面向国内外引进高层次急需紧缺人才公告 2019-08-29
  • 论坛小丑“真理论者”的这种垃圾帖子除了挨批,别的什么都没有!哈哈哈哈! 2019-08-29
  • 览海宾馆基本情况介绍 2019-08-17
  • 2017年中国互联网发展十大动向 2019-08-07
  • 强化政治建警 贴心服务群众(在习近平新时代中国特色社会主义思想指引下——新时代新作为新篇章) 2019-08-02
  • 中共中央直属机关党校 2019-07-31
  • 天古装饰茶园红星旗舰店盛大开业 2019-07-31
  • 乐平交警深夜出击 一小时擒五辆“鬼火” 2019-07-29
  • 人民日报70诞辰,并非像"古稀之年",更像是"朝气蓬勃""喷薄日出"! 2019-07-29
  • 哈萨克斯坦流行性脑膜炎致13死 中使馆提醒防范 2019-07-20
  • 内蒙古时时彩玩法介绍图 七星体育直播 竞彩篮球哪个是主队 龙王捕鱼攻略 手机足彩比分 捷报 东方6十1历史开奖结果 福建十三水摆牌技巧 2019年七乐彩所有开奖号码 福建体彩11选5开奖走势 幸运飞艇哪个国家开的 什么是巡礼 2019年最新极速飞艇彩票 在北京开彩票赚钱吗 将军电子游艺 羽毛球网如何安装图解 0.280652s